inZoom logo

REFERENCER


quote start

På Rigshospitalet har Jacob bistået os i et forløb, der skulle udvikle den redaktionelle kvalitet i hospitalets mange kanaler. Og ikke bare har Jacob formået at gøre os alle sammen til skarpere og dygtigere håndværkere. Han har også ledt os gennem en proces, så vi i kommunikationsafdelingen i dag er topmotiverede for selv at arbejde videre med de værktøjer, vi har lært.

 Julie Relsted, kommunikationschef, Rigshospitalet

quote slut
quote start

Det var et rigtig godt kursus. Og yderst anvendeligt. For en gangs skyld et kursus, hvor der er sammenhæng mellem teori og praksis.

Jytte Reimer, TV2 Fyn om Master Class kurset

quote slut
quote start

På TV/MIDT-VEST har Jacob Fenger været enzymet i en redaktionel proces, der går ud på at udvikle og understøtte en tradition for gravejournalistik. Han har hos os været det nødvendige stof, der skulle til for at komme i gang. En igangsætter med journalistisk styrke, indføling og evne til at gøre kursusdeltagerne sultne efter fagets mission - kritisk journalistik.

Lars Lundgaard, redaktionschef TV/MIDT-VEST

quote slut
quote start

“Blandt de mange dygtige redaktører, jeg har arbejdet med gennem årene, hæver Jacob sig op som den mest kompetente og inspirerende. Hans evne til at analysere et indslag eller en historie og på få sekunder komme med kvalificeret feedback er enestående. Hans tilbagemeldinger er altid konstruktive, fremadrettede og løsningsorienterede.

Med sin udstråling af ro og overblik, skaber han tryghed og positiv stemning på enhver redaktion, og jeg kan på det varmeste anbefale Jacob som kollega/samarbejdspartner.”

Peter Rundle, Konsulent og tilrettelægger Great Dane Communication

quote slut
quote start

"For me, the biggest value of Jacob Fenger's seminar is the set of tools for storytelling. I now know how important it is to assess the idea for a film critically, because it is not always the case that the idea will seem as appealing to the viewers as it did to me."

Roberts Vīksne, independent producer, Latvia   

quote slut
quote start

Aldrig før har jeg følt mig så inspireret på et kursus, og efterfølgende tændt på at lave tv. Med dit smittende engagement og nyttige værktøjs-grej, føler man sig godt klædt på til at lave tv med en forrygende fortælleglæde

Pia Stuckert, journalist TV2 Nord

quote slut
quote start
Jacob Fenger har over en periode på et år givet journalistisk feedback på tv-indslag til jyskebank.tv

Desuden har Fenger givet journalistisk coaching på metode og udvikling af eng-indslag og live-indslag. Vi har haft stor glæde af Fengers store tv-erfaring og hans redaktørerfaring - og vi har fået nogle gode og konkrete forslag til veje at gå.

Lasse Høgfeldt, leder af Jyske Bank tv

quote slut
quote start

"In the set of skills necessary to be a good journalist, there is one that remains, and will continue to be, essential. And that skill is good storytelling. Jacob Fenger's seminar addressed the key skill in a manner appreciated by hard-working news professionals - with utmost respect for their daily work, and with plenty of friendly and inspiring encouragement to think differently about the stories they tell. The best measure of the seminar's success was the immediate, and fruitful, application of the ideas born and developed during the training."  

Rita Ruduša, executive director, Baltic Centre for Media Excellence

quote slut
quote start

Skarpt, sjovt og spot on! Jacob Fenger har i den grad inspireret værter, redaktører og producere på TV2 ØST med sine anderledes idéer, store overblik og ikke mindst opmuntrende og præcise efterkritik. Det har givet os blot på tanden - vi tør noget mere. Og det er der kommet meget mere seværdigt tv ud af - på både tynde og fede nyhedsdage!"

 Lene Andreassen, vært og redaktør, TV2 ØST.

quote slut
quote start

Rent faktisk hev jeg mine kursuspapirer op af tasken og kiggede på dem i forbindelse med en produktion. Jeg tilstår - det er ikke ret tit, at jeg ellers har genset noter eller kursusmapper, når først kurset er slut.

Sandie Hansen Jensen, TV2 Fyn om Master Class kurset

quote slut
quote start
Tak for et inspirerende kursus, hvor der virkelig blev sparket til nogle af de sædvanlige journalistiske betonsøjler.En personlig ros til dig for at lede kurset på en fremragende måde med vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser, hvor vi også fik lejlighed til at få indspark fra kolleger.

Den faglige efterkritik er også kun positiv, da alle kan bruge dine ”redskaber” til at få tankevirksomheden i gang.

René Schriver, redaktionel projektleder, Politikens Lokalaviser

quote slut
quote start

SE og HØR er en meget kompleks journalistisk arbejdsplads - præget af gamle rutiner blandet med ønsket om nytænkning. Her har vi med stor succes fået Jacob Fenger til at bygge bro mellem fortid og fremtid, fordi han evner at læse det, der står mellem linjerne - og fordi han formår at præsentere det, så alle får en oplevelse af succes.

Kim Henningsen, chefredaktør Se og Hør

quote slut
quote start

Tak for et inspirerende og velfungerende kursus. Du gav os nogle brugbare og letomsættelige værktøjer, som helt sikkert generelt vil løfte vores nyhedsudsendelser

Zita Hvid, studievært og tv-tilrettelægger TV2 Nord

quote slut
quote start

I min tid som chefredaktør på SE og HØR har jeg i flere sammenhænge anvendt eksterne konsulenter. Her udmærker Jacob Fenger sig i en klasse helt for sig. Fengers styrke er, at han som journalist forstår den redaktionelle proces og virkelig formår at sætte fingeren på de ømme punkter, samtidig med at han byder ind med særdeles brugbare forslag til andre måder at gøre tingene på. Jeg kan på det varmeste anbefale ham som samarbejdspartner og coach til redaktionel udvikling.

Henrik Qvortrup, tidl. chefredaktør Se og Hør

quote slut
quote start

Fengers værktøjskasse rummer det hele. Med den ved hånden har jeg altid instrumenter til at sammensætte fjernsyn, der fænger.

Jan Ebbesen, reporter, TV/MIDT-VEST

quote slut
quote start

"It seems like it is so easy to tell a story. But when it comes to its visualisation for television in the age of extremely fast dynamics of life and TV consumption specifics, one may find him/herself puzzled. Jacob performed his role of a great guide into the world of visual storytelling. I learned apparently simple things. But they only appeared simple."

Olga Proskurova, head of Russian news at LTV

quote slut
quote start

Jeg har sjældent oplevet et så stort overblik, og hørt en så klar og præcis analyse af et gennemsyn… I mine øjne er Jacob Fenger en formidabel coacher, der formår og forstår at formidle konstruktiv kritik på den mest elegante måde.

Jesper Mauritzen – fotograf og redigeringstekniker. Kåret til ”Årets fotograf 2003”

quote slut
quote start

Jacob Fenger er en fantastisk underviser. Han er præcis, konstruktiv og utrolig god til idé-udvikling. Vi kunne med det samme se effekten af hans kursus – vi laver simpelthen bedre programmer.

 Trine Jakobsen, redaktionschef TV2 Lorry

quote slut
quote start

Det var veloplagt. Godt forberedt. Og et ét-dags-seminar, der i detaljer var tilpasset vores redaktion. Ikke det sædvanlige kursus-snak, men god faglig sparring, som vi kunne gå hjem og bruge til at lave bedre artikler med. Faktisk kan det allerede ses i avisen.

 Peter Rasmussen, samfundsredaktør Fyens Stiftstidende

quote slut